Schietpartij Dordrecht

De twee werden op het Van Oldenbarneveltplein onder vuur genomen. Rond 0110 uur vannacht werd er wederom een persoon neergeschoten in Dordrecht.


Pin Van Karin Van Der Sluis Op In De Media Adverteren

Twee verdachten zijn aangehouden aldus een woordvoerder van de politie.

Schietpartij Dordrecht. VideoDubbele moordpoging Dordrecht op beeld vastgelegd maart 25 2020 De schietpartij in Dordrecht waarbij op 15 maart een 43-jarige man en een 35-jarige vrouw uit Sliedrecht zwaargewond raakten blijkt op camerabeelden te zijn vastgelegd. Schietpartij dordrecht crabbehof. Er zouden drie personen zijn aangehouden.

DORDRECHT De politie is op zoek naar getuigen van het schietincident dat zondagavond rond half tien plaatsvond op het Van Oldenbarneveltplein in Crabbehof. Daarbij is een 17-jarige Dordtenaar gewond geraakt. Eén van de agenten ligt nog in het ziekenhuis.

In Dordrecht ist woensdagavond een schietpartij geweest. De burgemeester sprak op Twitter van een heftig incident. DORDRECHT De twee agenten die gewond zijn geraakt bij een schietpartij in Dordrecht zijn buiten levensgevaar.

Er zouden drie personen zijn aangehouden. Ruim een uur na de dodelijke schietpartij werd een man neergeschoten aan de Spirea. De man is door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens onder.

Drie mensen zijn gearresteerd. De schietpartij speelde zich af in de Christiaan de Wetstraat. Naast de 24-jarige man zijn het een 38-jarige man uit Dordrecht en een man van 34 zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De schietpartij speelde zich af in de Christiaan de Wetstraat. Bij een schietpartij in de Dordtse wijk Het Reeland zijn twee agenten en een verdachte ernstig gewond geraakt. Jener Burgemeester sprak gen Twitter von einem schweren Zwischenfall.

Het incident zou even na negen uur zijn gebeurd. Rond de klok van 2230 uur liep de jongen met een vriend door de straat toen hij werd beschoten zo meldt de politie. Volgens RTV Rijnmond reageerden agenten op een melding.

Op de Zuilenburg is vrijdagavond geschoten. Daarbij zijn zeker drie personen gewond geraakt onder hen zouden twee politieagenten zijn. Een vrouw en een man werden door kogels.

Een van de agenten is stabiel de andere agent is vanmiddag ontslagen. Het Nederlandse Dordrecht is opgeschrikt door een schietpartij. In Dordrecht is woensdagavond een schietpartij geweest.

Twee gewonden en twee aanhoudingen na schietpartij in Dordrecht. Twee van de slachtoffers zijn agenten. De agenten die woensdagavond gewond raakten bij een schietpartij aan de De la Reystraat in Dordrecht zijn buiten levensgevaar.

Dordrecht Woensdagavond 25 augustus zijn meerdere gewonden gevallen en meerdere aanhoudingen verricht na een schietincident op de Christiaan de Wetstraat. Twee politieagenten zijn neergeschoten. RTV Rijnmond hield maandagavond een liveblog bij met de laatste ontwikkelingen2045 uur.

Schietpartij Dordrecht - WC Crabbehof - YouTube Op het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht werd zondagavond 15 maart 2020 geschoten op een groepje mensen. Hoorden zeker twintig schoten Bij een schietpartij in Dordrecht zijn woensdagavond drie personen gewond geraakt. Op de plaats van het incident wordt.

De drive-by schietpartij is nog geen week oud of Dordrecht wordt opnieuw opgeschrikt door een schietpartij. één gewonde - httpswwwzhzactueelnl20200426wederom-schietpartij-in-dordrecht-een-gewonde. Wat precies de aanleiding was voor de schietpartij.

Heftige schietpartij in Dordrecht woensdagavond. DORDRECHT - Een van de twee agenten die woensdagavond ernstig gewond waren geraakt bij een schietpartij in Dordrecht is donderdag ontslagen uit. Wat er precies heeft afgespeeld is nog niet bekend.

De agenten werden beschoten tijdens een interventie voor overlast. Ook de toestand van de 24-jarige verdachte die gewond raakte is stabiel meldt het Openbaar Ministerie Rotterdam. Daarbij raakten twee agenten en één verdachte gewond.

De andere agent en de aangehouden. Agenten troffen het 22-jarige slachtoffer gewond aan hij bleek te zijn geraakt in zijn been. Van de drie aangehouden verdachten is ook één iemand gewond geraakt.

De politie heeft drie verdachten. Heftige schietpartij in Dordrecht twee agenten geraakt. Een politieman schoot maandagavond zijn gezin en zichzelf dood.

Bij een schietpartij in de Dordtse wijk Het Reeland zijn twee agenten en een 24-jarige verdachte ernstig gewond geraakt. Twee agenten gewond bij schietpartij in Dordrecht. De burgemeester sprak op Twitter van.

Wederom schietpartij in Dordrecht. Daarbij zijn zeker drie personen gewond geraakt onder hen zouden twee politieagenten zijn. Een van de agenten die zwaargewond raakte bij de schietpartij in Dordrecht is uit het ziekenhuis ontslagen laat het Openbaar Ministerie OM donderdag weten.


Vandaag In 1993 Nk Marathon Op Natuurijs In Maasland De Omstandigheden Waren Zo Slecht Dat Zelfs De Cameramotor Onderuit Ging Foto Youtube Foto Nederland

close